Yeni oyunlar – En Yeni Oyunlar

Yeni Oyunlar Oyunoyna Tv Tr

İşte tam o sırada “Yeni Oyunlar” sayfası devreye giriyor. Yeni Oyunlar sayfasında ana sayfadan düşen oyunları, yeniden eskiye olarak takip edebilirsiniz.

Yeni oyunlar

DiRT 5, Codemasters'ın efsanevi arazi yarışı serisinin bu zamana kadarki en iddialı oyunu. Antón Castillo ve oğlu Diego'ya karşı bir modern gerilla olarak savaşacağınız, zamanda donmuş bir ada olan Yara'ya hoş geldiniz. Goodbye Volcano High, bir dönemin bitişi ve bir aşk hikayesinin başlangıcını anlatan ve oynayışınıza göre farklı şekilde gelişebilen bir macera oyunudur. Abe, devasa kurumsal makineler https://chiefblackjack.com/ tarafından çiğnenmek üzere olan her şeyden bihaber bir dişli olmaktan çıkar ve umut ışığı haline gelen alışılmadık bir kahramana dönüşür. Efsanevi FINAL FANTASY serisinin yeni ana oyunu FINAL FANTASY XVI, tek oyunculu aksiyon RPG oyunu olarak geliyor. Özgün bir Spider-Man olmak için inanılmaz ve patlayıcı yeni güçlerinde ustalaşırken yeni kahramanımız Miles Morales'in yükselişini deneyimleyin.

Üzgünüz, Bu Içeriği Görüntüleyemezsiniz

Normal yıllarda Mart ayları içerisinde her zaman göze çarpan oyunlar bulunurken, ertelemeler yüzünden çok fazla dikkat çeken bir oyun yok. Bu ay genelde önceden çıkışını gerçekleştiren oyunların yeni nesil sürümleri veya “complete pack” dediğimiz halleri çıkış gerçekleştirecek. Korona virüs yüzünden ertelenmeler bol bir zaman içerisinde olduğumuz için listede gördüğünüz oyunlar ileriki tarihlere ertelenebilir. Oyun Dedem, en güzel ve yeni çıkan bedava oyunların paylaşıldığı, indirmeden tarayıcı üzerinde yüklenen ve açılan, oyunu oynama sitesidir. Oyundedem.com üzerinde oynadığınız oyunlar, bunları paylaşım kodlarıyla sitelere dağıtan yapımcılarına aittir.

  • Daha fazla oyunda ustalaştıkça oyuncu profilinizde yeteneklerinizi paylaşın.

Kendine özgü arayüzü ve geniş oyun arşiviyle aradığınız birçok oyunu bulabilir, bilgisayarınıza indirmeden oyun oynama keyfini yaşayabilirsiniz. Yine daha önceden çıkışını gerçekleştirmiş bir oyun karşımızda bulunuyor.

Sue Güzellik Odası

Kare Kuş Kare Kuş, kare şeklinde karşımıza çıkan bir kuş ile karşımıza çıkan engelleri aşarak bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur. Kukla Çetesi Kukla Çetesi, yanımıza bir arkadaşımızı da alarak kukla dövüşçüler ile karşımıza çıkan rakipleri dövmeye çalıştığımız eğlenceli bir oyundur. Beyaz Nokta Beyaz Nokta, kısıtlı bir alanda karşımıza çıkan kırmızı topa dikkat ederek istenilen sayıda beyaz topu fırlatmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur. Çöp Adam Okçuluk Macerası Çöp Adam Okçuluk Macerası, ok kullanan bir çöp adam ile karşımıza çıkan hedeflere ok fırlatarak hedefleri vurmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur. Korona virüs bütün sektörleri yaraladığı gibi oyun sektörünü de çok derin bir şekilde yaraladı.

Bebek Hazel Okul Temizliği Bebek Hazel Okul Temizliği, okulunu temizlemek isteyen bir bebeğe çeşitli yardımlarda bulunduğumuz eğlenceli bir oyundur. Bu çiftlik oyununda ayrıca kamyonunuzla veya sizi ziyaret eden teknelerle ticaret yaparsınız. Oyundaki karakterlere ekinler, taze ürünler, kaynaklar satıp karşılığında çeşitli ürünler alabilirsiniz. İsterseniz çiftliğinizi geliştirip kendi dükkanınızı kurar, dükkanınızda daha fazla ütün ve ekin satarsınız. İskandinav temalı bir hayatta kalma oyunu olan Valheim’da oyuncular üzerlerinde sadece kıyafetleriyle büyük bir haritanın ortasına bırakılıyor. Burada oyuncular bir yandan kendi yerleşimlerini kurmaya çalışırken, bir yandan da düşmanlar, canavarlar gibi dış etmenlere karşı alanlarını korumaya çalışıyor.